Tilbage til forsiden

Dotproof - det ultimative i rastersimulering

Dotproof modulet
Dotproof et et ekstra modul til ColorProof som muligør simulering af raster. Det er muligt at integrere systemet direkte sammen med de fleste workflow systemer, så som Prinergy, Barco, Artworks etc. og benytte det aktuelle raster fra CTP RIP'en.
Hvis man som trykker har justeret sit CTP ind til at trykke efter f.eks. ISO 12647-2 vil man normalt have et problem med raster simulation af de Rip'ede data da disse er kompenseret for punktbredning på en bestemt papirtype/trykfarve osv.
Med GMG Dotproof er dette ikke noget problem da man ved at indtaste de samme tal som i CTP systemet automatisk får modkompenseret så farverne bliver korrekte på prøvetryk.

Ripserver-genereret raster
Hvis man ikke har adgang til en Rip men alligevel ønsker prøvetryk med raster kan man fremstille mange forskellige rastertyper direkte i RIP serveren, eller benytte en af de allerede definerede typer. Så er der i princippet ingen forskel på at printe contone eller dotproof - bare læg en PDF ned i en hotfolder. Man kan med Dotproof og en HP Z2100 printer simulere raster op til 80-90 Linier.