Tilbage til forsiden

GMG - topkvalitets software til farvestyring

Hvem er GMG
GMG er et privat ejet software selskab, stiftet i 1984 og bosat i Tuebingen, nær Stuttgart i Tyskland. GMG udviklede i 1990 en software løsning til at farvestyre IRIS printere og et distributionsnætværk udviklede sig hurtigt i Europa, omkring firmaet som specialiserede sig i high-end farvestyring for hele den grafiske industri.

Idag er GMG en førende udvikler af high-end farvestyringsløsninger med mere end 7000 systemer i brug på tværs af industrispektrummet hos reklamebureauer, prepress virksomheder, offser trykkerier og internationale dybtryks trykkerier.

I centrum af farvestyringsrevolutionen er GMG ColorProof systemet, med dets fremsynede teknology, som er blevet de-facto standarden hos Europas store dybtryk industri. GMG’s mål er at levere brugbare og kost efektive prøvetryksløsninger med fremragende farvestyringskontrol til det kommercielle prepress marked gennem werdensomspændende distribution.

Vi er stolte af vores egenskaber til at vedblive med at udvikle vores produkter i takt med udviklingen i den grafiske industri, specielt indenfor digital prøvetryk, hvor vi konstant udvikler vores portefølje for at kunne understøtte en bred vifte af output enheder.